De fleste af os kender det. Hvad skal du tage på om morgenen? Har man ikke en tøjstil, bliver det lidt tilfældigt, det man tager på. Det gør det også sværere at finde noget at tage på, for du har ikke et ‘go to’ sæt, eller farve kombination. Har du en stil bliver det nemmere at finde flere stykker tøj, der matcher om morgenen og du slipper for at skulle bekymre dig eller bruge lang tid på, at udvælge det rigtige sæt. Vi vil herunder guide dig, til at finde din tøjstil. Dit varemærke udad til.

Kom godt i gang – Ryd op

Når du skal starte med at finde din stil, er det vigtigt at vide hvad du har i dit klædeskab, lige nu. Skab dig et overblik, ved at tage alt ud af skabet og kast det over på din seng. Tag nu et stykke tøj af gangen, og vurdere om det er noget for dig. Delt det ud i tre kategorier. Alt det du godt kan lide, placere du i en bunke. Det du ikke kan lide, placere du i en anden bunke og det du er i tvivl om, kommer du i en tredje bunke. Tag det tøj, du ikke synes om mere, og kom i en sæk, som du kan sælge ud af, eller donere. Så langt, så godt.

Prøv dit tøj

Prøv nu det tøj du godt kan lide. Find din yndlings trøje, og kombinere den nu med bukser, eller nederdele, fra din Ja og måske bunke. Alt det du synes passer godt med din trøje, kommer du over i en ny bunke. Forsæt nu med dine yndlings bukser, nederdel, sweater, kjole osv. Når du har været igennem det, har du nu to bunker. Alt det der passer med noget af dit yndlingstøj, og alt det der ikke gør. Tag bunken med tøj, der ikke matcher og se om du kan finde noget, der passer sammen.

Nu når du har fået prøvet en masse tøj af, og en masse kombinationer, har du forhåbentlig fået et bedre indblik, i hvad du synes godt om og, hvilke farver der passer dig bedst.

Tid til at købe nyt tøj

Når du har fået ryddet lidt ud, og fundet nogen kombinationer du synes om, skal du ud, og have købt ind til din nye stil. Du skal her være opmærksom på at købe varer i de samme mærker og farver, for at skabe en rød tråd i din stil. Der kan være mange steder du kan shoppe, men prøv at holde overblikket og vælg evt. en platform som Trendfinder, hvor du kan sortere og sammenligne på mærker, farver og typer af tøj. Der findes masser af tøj derude, noget dyrt og noget billigt. Du kan sagtens finde et rigtig godt tilbud, og tøj af god kvalitet, til billige penge. Men pas på det ikke tager overhånd, fordi for billigt tøj, kan også godt ses at det er billigt.

Anbefalede artikler